Kartoffelsalat med hytteost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : OleJ Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne og lad dem afkøle. Når de er afkølet skæres i de halve/kvarte.
Peberfrugter og agurk skæres i små stykker og blandes med kartoflerne og hytteosten. Smag til med salt og peber. Til sidst drysses der purløg over kartoffelsalaten. Tips: Her til passer krebinetter med ost eller frikadeller |
|
Opskriften er vist 13332 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bageren - 2018-06-22 19:37:17 Mangler lidt smag. Men er mere lækker end traditionel kartoffelsalat. Føles lettere i munden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne