Koteletter i fad med ris 03
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Mjensen Indsendt : Red : |
|
|
Skær baconen i små strimler og brun det i en gryde, fjern det og læg det til side.
Brun koteletterne et øjeblik på hver side til de får farve og fjern dem så og læg dem i et stort ovnfast fad, læg derefter baconen ned over/ved siden af. Skær alt det grønne i grove stykker og husk at rens grundigt for jordbakterier. smid det hele i gryden og tilsæt smør/margarine og lidt salt, sukker og peber for at give det hele en god smag. Rør det hele godt sammen og fjern det når det er blevet brunet, og læg det over i fadet til koteletterne. Prøv at dræn det, når det fjernes, således af der er fedtstof til at lave sovs på. Sovsen. Start med tomatpuré og hakket tomat og bland det sammen, tilsæt føde og mælk og kog det hele op under omrøring, smag til med salt og peber. Når sovsen er færdig hældes den over retten. Fadet skal derefter i ovnen i ca 40 min. ved 200 g varmluft Server direkte med ris til. Tips: Tilsæt evt cocktailpølser inden fadet skal i ovnen |
|
Opskriften er vist 6684 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer nielsen - 2013-03-09 12:05:03 Hvad kan man erstatte fløden med |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne