Rabarbertærte 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Hak mel, havreklid og smør til en grynet masse.
Bland med flormelis.
Pisk æg og vand ensartet, og kom det i ælt sammen.
Læg dejen koldt i mindst 1 time.
Tryk eller rul den ud i en form 24 - 25 cm.
Skær de rensede rabarbere i små stykker.
Lav lage af vand og sukker. Kog den ind til det halve.
Kom rabarberne i. Tag af varmen og lad stå ca. 15 min. Til de er møre.
Tag dem op, kog lagen ind og hæld over rabarberne.
Prik bunden med en gaffel.
Bages ved 200 grader C. i 15 min. På risten i ovnen.
Hæld rabarberne i.
Pisk æggehviderne stive med sukkeret.
Bred marengsen over, og sæt tærten i ovnen igen. Marengsen skal være gylden. Ca. 15 min.
Serveres lun. |
|
Opskriften er vist 15006 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne