Mild karryret med lam og yoghurt

Mild karryret med lam og yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
750 g.magert lammekød
0.5 kopyoghurt naturel
0.5 tsk.salt
25 g.smør
3 hakkede løg
2 tsk.garam masala
0.25 tsk.chillipulver
3 fedhvidløg, knust
375 g.tomater, hakkede
60 g.kokosmælk
 
Opskrift:
Skær lammet ud i 2.5 cm terninger. Bland yoghurt og salt i ikke-metallisk skål og tilsæt lammet. Mariner i 30 min. og hæld væden fra.

Opvarm smørret på en pande, svits løgene og tilsæt garam masala og chillipulver. Steg i 2 min. mens du rører rundt. Tilsæt hvidløg, lammekød og tomater og varm op til kogepunktet.

Bland kokosmælken i, dæk panden til og hold retten på lavt blus i 1 1/2 time, eller indtil lammekødet er mørt.





karakterer:
Opskriften er vist 9357 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu