Mild karryret med lam og yoghurt
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : |
|
|
Skær lammet ud i 2.5 cm terninger.
Bland yoghurt og salt i ikke-metallisk skål og tilsæt lammet.
Mariner i 30 min. og hæld væden fra.
Opvarm smørret på en pande, svits løgene og tilsæt garam masala og chillipulver. Steg i 2 min. mens du rører rundt. Tilsæt hvidløg, lammekød og tomater og varm op til kogepunktet. Bland kokosmælken i, dæk panden til og hold retten på lavt blus i 1 1/2 time, eller indtil lammekødet er mørt. |
|
Opskriften er vist 9357 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne