Koldhævede boller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
rør gæren ud i koldt vand og tilsæt resten af ingredienserne. rør dejen glat med en (træ)ske, den skal være ret fugtig, da melet suger væske i løbet af den tid står i køleskabet. hvis den ikke er fugtig nok, så tilsæt evt. mere vand. den skal hænge sammen, men bare sådan fugtig.
kom dejen i en oliesmurt skål (vigtigt), dæk med stanniol og stil i køleskabet natten over. sæt dejen på bageplade med 2 skeer(den er sådan ligt sej og lang i den). sæt pladen i en KOLD ovn og sæt den på 230 grader alm. ovn, (lidt mindre hvis der bruges varmluft) og bag i ca 30 minutter, eller til de der gyldne og gennembagt. Tips: De kan laves kun med hvedemel, krummen bliver stadigvæk ret sej. |
|
Opskriften er vist 37928 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Super gode - 2018-09-22 09:49:10 Bagte dem dog kun omkring 20 min. Blev super gode, og dejlig nemme weekendboller. Lene - 2012-07-25 11:13:14 Prøv at komme 150 gr. havregryn og 150 gr. durummel i, istedet for 300 gr. durummel. Lækkert - sundt og billigt. Lene - 2012-07-24 12:30:56 Prøv at skifte halvdelen af durum melet ud med havregryn. Billigere og VÆLDIG lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne