Stifado i stegeso
Fryseegnet : Ja Indsendt af : ALM Indsendt : Red : |
|
|
Oksekød skal skæres i meget store tern. Steges i olivenolie til det er godt brun, krydder med salt og peber. Der hældes rødvin ved, som skal koges næsten helt væk, derefter eddike og bouillon ved i et par minutter.
Blandingen hældes over i stegeso eller ildfast fad. Hvidløg skæres i tykke skiver og steges lige et par minutter i olivenolie. Tilsættes i stegeso sammen med alle krydderier. Ovnen 130 grader i 2 timer. Derefter tilsættes løg, (små løg, perleløg, skalotteløg, der er frit valg. Vi fik små løg og skalotteløg) Ovnen sættes op til 160 i en time. Tips: Hvis man synes der for lidt væske må der kom vand eller rødvin i. Vi fik serveret basmatiris til og græsk yoghurt blandet med lidt hvidløg og spidskommen. Der kan sagtens serveres en salat til, græsk f.eks. eller der kan tilsættes græsk feta ved servering, men overdrive ikke. |
|
Opskriften er vist 15335 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne