Koldhævede boller 02
Hovedingrediens : Mel - Durummel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
du opløser gæren i honningen, tilsætter vand, rører rundt og derefter propper du melen i.
så stiller du den i køleskabet med en tallerken over, til næste dag. Dejen er meget klisret så brug to skeer til at ta passende klumber dej op på en bageplade med. HUSK! bollerne hæver meget i ovnen, så lav store mellemrum mellem dem. de skal bages ved 200 grader i en halv time i midten af ovnen. Tips: dyp evt. skeerne i vand inden du tager en klump dej. |
|
Opskriften er vist 15915 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer tina linne - 2012-07-19 18:28:53 det er de lækreste boller jeg nogensinde har smagt!!! jeg har bagt dem en gang om ugen siden jeg så den her opskrift og alle der smager dem elsker dem !!!!! helt klart en 10'er her fra ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne