Grove flutes med laks
Hovedingrediens : Mel - Kartoffelmel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Lea89 Indsendt : Red : |
|
|
Alle slags mel minus alm. hvedemel hældes sammen i en skål, hvor de 4 dl. kogende vand hældes ud over melet.
- Lad det trække 1 time eller 2. Smulder gær i 1 dl vand, tilføj yoghurten salten og sukkeren derefter. Hældes op i skålen til de grove meltyper, ælt så al hvedemelet op i. - Lad det hæve en times tid. Form dejen til 3 flutes, skær 3 skrå riller i hvert stykke, og lad dem stå og efterhæve i 15 min. pensles med det man har lyst til. Jeg bruger skummetmælk. Bages ved ca. 25-30 min ved 200 grader. Tips: Når brødene er bagt og nedkølet smager de rigtig skønt med smurt philidelphia smøreost evt på nederste del af brødet, og grøn pesto på øverste. røget laks ( norsk røget laks kan varmt anbefales!) rødløg salatblade skiver af tomat. Du kan også tilføje kartofler i både, bagt i ovn med hjemmelavet rørt chili/mayonnaise til dyp. Lækker forholdsvis sund "Burgermenu". |
|
Opskriften er vist 6200 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ida - 2013-09-15 07:37:48 Er der en forklaring på, at melet skal overhældes med kogende vand? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne