Ribsgrød 02
Hovedingrediens : Bær - Ribs Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Hæld ribs og vand i en gryde og sæt det i kog.
Så snart det koger, tilsættes sukker, kanel og vaniljesukker. Lad det koge i 5 minutter under oprøring. Tag gryden af den varme kogeplade. Drys kartoffelmel i under konstant oprøring for at undgå, at det klumper. Hæld den færdige grød over i en glasskål. Drys 1 spsk sukker hen over for at undgå, at grøden trækker skind. Sæt grøden i køleskabet, så den kan nå at blive kold inden servering. |
|
Opskriften er vist 19297 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ruth - 2016-07-19 13:58:22 Spændende ny og god variant til brug af ribs. Mvh. Ruth |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne