Mælkeis, grundopskrift - ismaskine
Indsendt af : Jørn Mærsk Thomsen Indsendt : Red : |
|
|
Varm mælken langsomt op, til der dannes små bobler. Pisk æggeblommer og sukker grubdigt, til sukkeret er er helt opløst. Hæld æggemassen i mælken lidt ad gangen, og varm blandingen, til den begynder at blive lidt tykkere. Lad blandingen køle af i køleskabet i ca. 2 timer. Hæld blandingen i apparatet, mens rørevingen kører rundt. Omrør blandingen, indtil den har den ønskede konsistens.
Tips: Lad evetuelt være med at varme blandingen op, men pisk til skum og kør med det samme. |
|
Opskriften er vist 8390 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2014-06-24 23:02:19 Superlækker og fedtfattig. Tag det halve af sukkeret fra og tilsæt evt. i stedet lidt moset banan og nogle mosede jordbær. Så kan det simpelt hen ikke blive bedre!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne