Gulerodskage 14
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Siv Indsendt : Red : |
|
|
Pisk farin og æg godt sammen til en luftig masse. Tilsæt de revne gulerødder. Bland alle de tørre ingredienser i en skål for sig og rør dem i dejen. Kom den i en smurt bradepande, ca. 25x35 cm.
Bag kagen ved 190 grader på midterste rille i 25-35 min. Lad kagen afkøle og pynt med den blandede-sammen flødecreme. Tips: Kagen er bedst dagen efter. |
|
Opskriften er vist 2934 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne