Sunde græske deller med bulgursalat

Sunde græske deller med bulgursalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Delvist

Indsendt af : Vengelbrecht

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Deller:
500 g.hakket oksekød
1 rød peberfrugt
2 forårsløg
2 SOLO hvidløg
1 dl.fuldkornsmel
2 æg
0.5 chili (varieres efter smag/styrke)
2 spsk.BLØD feta (den du selv skærer)
 salt
 peber
 
 Bulgursalat
4-5 store håndfulde bulgur (det grove)
1 bdt.bredbladet persille
0.5 glassoltørrede tomater
0.5 courgette
1 rød peberfrugt
 
Opskrift:
Deller:
Peberfrugt, forårsløg, og cille hakkes og røres sammen med oksekød, æg og mel. Hvidløgene pilles og presses i farsen. Fetaen smuldres ned i farsen (ikke for fint der må godt være lidt chunks)til sidst tilsættes salt og peber efter smag.
- Farsen kan med fordel laves dagen før og hvile i køleskabet natten over.

Bulgursalaten
Bulguren koges som det står skrevet på pakken (gerne dagen i forvejen så de kan køle af)Persille, soltørrede tomater, courgetten og rød peberfrugt hakkes og røres sammen med den afkølede bulgur i en skål, bind evt salaten sammen med en smule olieven olie.

Tips:

Hvis man vil give bulguren lidt ekstra smag og farve tilsæt da gurkemeje i kogevandet for farve og tilsæt evt. noget grøntsagsbouillon for smag.





karakterer:
Opskriften er vist 7427 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu