Sunde græske deller med bulgursalat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Delvist Indsendt af : Vengelbrecht Indsendt : Red : |
|
|
Deller:
Peberfrugt, forårsløg, og cille hakkes og røres sammen med oksekød, æg og mel. Hvidløgene pilles og presses i farsen. Fetaen smuldres ned i farsen (ikke for fint der må godt være lidt chunks)til sidst tilsættes salt og peber efter smag. - Farsen kan med fordel laves dagen før og hvile i køleskabet natten over. Bulgursalaten Bulguren koges som det står skrevet på pakken (gerne dagen i forvejen så de kan køle af)Persille, soltørrede tomater, courgetten og rød peberfrugt hakkes og røres sammen med den afkølede bulgur i en skål, bind evt salaten sammen med en smule olieven olie. Tips: Hvis man vil give bulguren lidt ekstra smag og farve tilsæt da gurkemeje i kogevandet for farve og tilsæt evt. noget grøntsagsbouillon for smag. |
|
Opskriften er vist 7429 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne