Koldskål (Light)
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Djarniz Indsendt : Red : |
|
|
Pisk ægget og vaniliesukker 3-4 minutter indtil massen bliver cremehvid.
Tilsæt kærnemælk og pisk ved lav hastighed, indtil massen er ensartet. Smag til med sødedråber. Tips: Hvis du er til Jordbærsmag, kan man tilsætte 100 gr. moste jordbær. Du kan også spise koldskålen over friske jordbær. Hvis du er til citronsmag kan man tilsætte lidt citronsaft samt lidt citronskal fra en "ikke overfladebehandlet" Tip: Hvis du kører den slanke linie, og ønsker at holde kalorie niveauet nede, kan kammerjunkerne skiftes ud med groft knækbrød som knækkes i mindre stykker og smides i skålen. |
|
Opskriften er vist 2949 gange,
og udskrevet 42 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2012-08-07 09:23:23 God smag, den smager bestemt ikke som en stort set sukkerfri koldskål ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne