Koldskål (Light)

Koldskål (Light), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Djarniz

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.Vaniljesukker
1 æg past.
1 l.Kærnemælk
15-20 Sødedråber (evt. ISIS perfekt sød - smag til)
 
Opskrift:
Pisk ægget og vaniliesukker 3-4 minutter indtil massen bliver cremehvid.

Tilsæt kærnemælk og pisk ved lav hastighed, indtil massen er ensartet.

Smag til med sødedråber.

Tips:

Hvis du er til Jordbærsmag, kan man tilsætte 100 gr. moste jordbær. Du kan også spise koldskålen over friske jordbær. Hvis du er til citronsmag kan man tilsætte lidt citronsaft samt lidt citronskal fra en "ikke overfladebehandlet" Tip: Hvis du kører den slanke linie, og ønsker at holde kalorie niveauet nede, kan kammerjunkerne skiftes ud med groft knækbrød som knækkes i mindre stykker og smides i skålen.





karakterer:
Opskriften er vist 2979 gange,
og udskrevet 45 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-07 09:23:23
God smag, den smager bestemt ikke som en stort set sukkerfri koldskål ;)