Mor Tinas bacon kyllingegryde
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : Pernille og Palle Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingefilet i små stykker, steg på panden til de er gyldne. Lig kyllingestykkerne i et ovnfast fad/skål. Steg løget på panden som er fintsnittet, steg til de er gyldne. Skær pølserne i mindre stykker og vend på panden sammen med de gyldne løg, når disse har fået ønsket udseende (fx gyldne) smid dem op til det allerede stegte kylling. Steg bacon på panden til det er sprødt, knæk det ud i mindre stykker, (gem tre stykker) og bland det med det andet i den ovnfaste skål/fad. Flåede tomater og mornaysauce vendes på panden, med fedtet fra baconen og det andet kød. Lad det simre og hæld det derefter op i fadet/skålen til det andet. Pynt med tre skriver bacon og tre små smørklatter.
Sættes i ovn ved 200 grader, i ca 20 minutter. (eller til det er gennemvarmt) Tips: Tilbehør: Smager bedst serveret med kartoffelmos. Tilsæt evt. fløde og smør i mosen. |
|
Opskriften er vist 13726 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Stefan - 2012-07-17 20:50:58 Det lyder godt. Men er det ikke en voldsomt fed ret? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne