Oles jordbæris
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ole Stander Morville Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommerne og 100g sukker piskes lyse og skummende i ca. 15 min.
Jordbærrene blendes med 50g sukker, 1 dl mælk og vaniljen. Fløden piskes til flødeskum. Æggesnapsen og jordbærmosen røres nu sammen til en homogen masse. Fødeskummet vendes nu i blandingen til den er helt homogen. Massen kommes op i en frysemaskine i 50 min eller fryses i 3 timer under ofte omrøring. Opbevares i fryseren. Når du har smagt denne er det slut med at købe jordbærflødeis. Tips: Det er en god ide at købe rigeligt jordbær i jordbærsæsonen og så selv fryse dem ned, det smager bedre. |
|
Opskriften er vist 3689 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne