Roulade- glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt af : Herdis lund Indsendt : Red : |
|
|
æg og sukker piskes meget grundig 5-10 min. de 2 slags mel og bagepulver vendes forsigtig i ægge massen.
Bages i ovn ved 200 grader i 5-8 min. vendes ud på sukker strøet papir, fyld smørres på og den rulles sammen. vælges der fløde skal der ventes til rouladen er kold Tips: arbejdstid ialt 20 min nem at arbejde med |
|
Opskriften er vist 9371 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne