Fasangryde
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : USS-KILL Indsendt : Red : |
|
|
GOD TID.
Tag fasane og put den i en gryde, fyld vand op så den er dækket. (Stor gryde) Tænd for det, det må ik koge, men skal simmere. I mens du venter på det begynder at simmere, skær du rodfugterene ud i små tern, og det hele puttes oven i gryden. Lad det simere til fasan falder fra hinanden, Den er IKKE færdig før hele fasan falder fra benene/ knoglerne. Så fanges alt det grønne i en skål, og fasane pilles for kød. Vandet si's fra og overskydende fedt tages op med en ske. De små stykker fasan fyldes tilbage i gryden med vandet, og grøntsagerne hældes igen tilbage her til. Smages til med salt og peber. 2 pænt store tsk fulde vildt bouillon (fra OSCAR "mærket") puttes i. Lad det komme op i småkog, 2 alm Sp sker Ribs gele puttes i, eller efter behov/ smag. Jævn gryden med alm mel jævning, ik for tyk. Hæld så det magiske fløde i. Fra samme sek du hælder fløde i må gryden ikke længer komme i kog, men skal blot holdes varm. retten tager fra 2-3 timer at lave. Mens jeg har ventede på fasanen har jeg lavet kartoffelmos. Retten serveres, ved anretning vælger jeg altid at lave den klassisk kartoffelmos med Sauce, pyntede med Frisk Persille og hele Basilikum blade. Serveres med Grønt fra haven, årstidens grøntsager. Men bruger mest Salat. Der findes ikke nogen grænser for hvad du kan putte i gryden ?? Så længe du ikke glemmer din Vildt Bouillon og fløden. Tips: Syntes lige her manglede en god opskrift på en Super Fasangryde Jeg retter lige til i løbet af dagen da jeg selv skal i gang med denne ret. Velbekom |
|
Opskriften er vist 19465 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne