Grøntsagskarbonader med bacon
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Mundilfare Indsendt : Red : |
|
|
Svits baconternene på panden,lad dem køle af.
Mos grøntsagerne og tilsæt dem,sammen med baconternene, til farsen,sammen med salt og peber. Rør farsen godt igennem. del farsen i 4 stk. på ca. 125 g. pr. stk. Læg to baconskiver omkring hver karbonade. Steg karbonaderne i becel, i en passende mængde. Brun karbonaderne - og steg ved svag varme, ca.6 min. på hver side. Tips: Servér med råstegte grøntsager efter eget valg. |
|
Opskriften er vist 4654 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne