Grøntsagskarbonader med bacon

Grøntsagskarbonader med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Mundilfare

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.Hakket svine og kalvekød 8-12%
300 g.grøntsager after eget valg
100 g.bacon i tern
8 skiverbacon
 salt
 peber
 flydende Becel
 
Opskrift:
Svits baconternene på panden,lad dem køle af.
Mos grøntsagerne og tilsæt dem,sammen med baconternene, til farsen,sammen med salt og peber.
Rør farsen godt igennem.
del farsen i 4 stk. på ca. 125 g. pr. stk.
Læg to baconskiver omkring hver karbonade.
Steg karbonaderne i becel, i en passende mængde.
Brun karbonaderne - og steg ved svag varme, ca.6 min. på hver side.

Tips:

Servér med råstegte grøntsager efter eget valg.





karakterer:
Opskriften er vist 4654 gange,
og udskrevet 83 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu