Sommerferiekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Charlotte Nielsen Indsendt : |
|
|
Pisk æg og sukker skummende. Tilføj mel, bagepulver og marcipan.
Hæld i bradepande og fordel friske bær over dejen og slut eventuelt af med hakket chokolade. Bages 40 minutter ved 175 grader. Tips: Supernem kage - let og luftig, med dejlig sprød overflade. |
|
Opskriften er vist 3039 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne