Dobbelt chokoladekage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er frysegnet Indsendt af : Amaliepigen!!! Indsendt : Red : |
|
|
Blødt smør, sukker og vanilje piskes sammen i røremaskine indtil det er rørt sammen.
Æggene tilsættes og piskes sammen. Hvedemel, kakao, natron og bagepulver blandes i skål for sig. Herefter vendes de to blandingen sammen. Bagefter hældes kærnemælken i lidt af gangen. Når alt er blandet sammen, hakkes chokoladen og nødderne og puttes i. Bages ved 180 g. I en time og 20-30 min. Tips: Denne chokoladekage er en god kraftig kage, så derfor kan den sagtens fyldes med en lys chokoladecreme. God fornøjelse :0) |
|
Opskriften er vist 8259 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne40 - 2014-07-24 22:22:15 Smager rigtig godt, halv portion passer med stort lasagnefad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne