Blødende chokoladekager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : nej Indsendt af : K.s. Indsendt : Red : |
|
|
Hak og smelt chokoladen over vandbad.
Pisk æg og flormelis luftigt.
Rør smeltet smør i chokoladen og vend blandingen i æggemassen. Pisk melet i.
Fordel dejen i små smurte og melede forme. Lad dem stå koldt i køleskab i ½-1 time. Sæt dem i ovnen ved 200 grader C. og bag dem i ca. 20 min. (afhængig af formens tykkelse), til de netop har fået en fast skorpe udenpå. Kagerne skal være bløde i midten. Tips: Tilbehør: Cremefraiche. Det er i øvrigt heller ikke nødvendigt at stille dem i køleskabet først, og så er det en god ide at sigte flormelis og mel i (bare på én gang). Jeg smelter smør og chokolade, rører derefter æg i, og sigter til sidst tørprodukterne i. Nemt. (man behøver ikke gøre det mere besværligt end det er) |
|
Opskriften er vist 17479 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Lea - 2015-07-15 18:26:24 Den her kage smager så godt fordi at når man bider/skære i den får man en lille overaskelse. Jeg kunne klart anbefale den her kage🍰👍🏼👌🏼 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne