Mors Boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lisbeth Juul Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarine i en gryde
Tilsæt mælk Tilsæt gær Tilsæt æg Rør det godt sammen Hæld væsken i en skål Tilsæt følgende og rør det godt sammen til en lidt blød dej Tilsæt mel Tilsæt sukker Tilsæt vanilje eller kardemomme Tips: Del dejen i ca. 12 stykke og form dejen til boller Hævning 15 minutter på bagepapir/smurt plade. Bagetid ca. 15 minutter ved 220 grader |
|
Opskriften er vist 3279 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne