Simpel Omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : StefanS Indsendt : Red : |
|
|
Svits bacon på panden og imens hak rødløg, skær pølserne i passende stykker (jeg skærer dem først på langs og bagefter i små stykker)
slå æggene i stykker i en skål og tilsæt mælk og mel. Rør godt sammen til det er helt uden klumper. Tilsæt alle ingredienser og en smule salt, rør sammen og hæld i et ovnfast fad. Bages i ovn ved 200 grader i 20-30 min. (Alt efter størrelsen på fadet, hvis det er en tyk omelet skal den have lidt længere) Når den er ved at være færdig drysses der med revet ost. |
|
Opskriften er vist 8849 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Stefan S - 2012-08-24 16:51:45 Smager efter min mening endnu bedre hvis man skærer et par tomater og eksempelvis gul peber i tern og "drysser" dem ud over ovenpå osten når der er en ti minutters tid tilbage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne