Gulerodskage med ostecreme - Stor bradepande
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Janni/Jemkem Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og riv gulerødderne. Æg og sukker piskes hvidt og luftigt. Hvis du er heldig og du har en køkkenmaskine, så passer tiden med at mens maskinen pisker mens du ordner gulerødderne.
Bagefter blandes resten i. Hvis det skal være lidt lækkert, så sigt mel i. Så bliver kagen ekstra let og luftig. Bages i en stor bradepande v/ 190° i 35 - 40 minutter. Tjek om den er færdig ved at stikke en strikkepind eller spisepinde i midten af kagen. Hvis der ikke hænger noget dej på pinden så er kagen færdig. Ostecremen piskes sammen med håndmikser og smøres på kagen når den er kølet helt af. Tips: Ostecremen passer til hele kagen. Du skal ikke stå og lave dobbelt portion. Ja altså med mindre du ønsker et 2 – 3 cm lag på. Kagen passer til en hel stor bradepande. Ostecreme er ikke fryseegnet. |
|
Opskriften er vist 56345 gange,
og udskrevet 1159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Lour - 2018-01-03 23:59:50 Lav ikke denne kage med natron! Kagen er uspiselig. Lise Tjørnum - 2017-10-20 22:22:11 Bleg , smagløs og alt guleroden lagde sig på bunden, ov . Næste gang en anden opskrift med brun farin marie - 2017-10-17 22:09:10 den er fin hvis man i stedet for natron, bruger bagepulver og kanel halv af hvert, gjorde jeg også slet ingen natron. Thine Eskemose - 2017-05-30 22:09:38 Den smager og lugter underligt kemisk. Jeg har endda tilføjet kanel som nok har camoufleret den kraftige smag og lugt af natron. Der er for få gulerødder i og smager på ingen måde af gulerodskage. Og smør i en flødeostcreme??! Sara - 2016-06-28 09:18:08 Hvis man gerne vil have chokolade i dejen hva skal man så gør Henriette - 2015-06-19 00:03:41 Virkelig ringe opskrift på gulerodskage. Kagen smager virkelig meget af natron. Brug evt. 1 tsk natron og 2-3 tsk bagepulver i stedet. Tilsæt kanel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne