Jordbær-islagkage
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : ash7 Indsendt : Red : |
|
|
Bunde:
Rør sukker og æg luftigt. Bland mel og bage pulver i. Smør form(e), fordel op i tre form(e). Bag dem i ca. 5 min. ved 240 c. Lad dem køle i 5 min. før de tages ud af form. Fyld: Pisk alt fløde til flødeskum. Mos jordbær i en anden skål, helt uden klumper. Bland ½ af flødeskummen og jordbærrene sammen. Smør jordbær flødeskummen ud på alle bunde. Riv noget chokolade over hver bund. Sæt kagen sammen. Drys meget sukker på toppen. Puttes i fryseren i 5-24 timer. Tips: Kan også pyntes med jordbær på toppen. Spis resten af flødeskummen til kagen. |
|
Opskriften er vist 10343 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne