Kylling i ingefær-karry sauce (Bålmad)
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : Balandbarnet Indsendt : Red : |
|
|
Varm støbejernsgryden godt op inden brug, hæld evt. lidt vand i bunden så den ikke bliver alt for brandvarm.
Løgene hakkes groft og brunes i en god skvat olie. Derefter steges kyllingen, som skæres i passende stykker, til de er hvide/let gyldne. Tilsæt evt. lidt mere olie så kødet ikke brænder fast. Imens kødet steges snittes alle grøntsager, krydderurter (vær gerne rundhåndet) i grove stykker, hvidløg og ingefær hakkes ligeledes let groft. Tilsættes sammen med vand, kyllingefond, fløde og karry. Lad retten simre i ca. 20 min. Tilsæt derefter groft hakkede æbler og spinat, lad retten koge lidt længere. Smag til og server. Jeg brugte oregano og citronmelisse denne gang, da det var det jeg fandt i haven, men andet kan selvfølgelig også bruges. Tips: Retten tager slet ikke skade af at stå og simre længere. Anden portion smagte faktisk bedre, retten havde fået lov at koge lidt mere ind. |
|
Opskriften er vist 7806 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne