Khorehte bamieh
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : TanjasMad Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og hvidløg. Svits dette brunt i en gryde.
Tilsæt oksekødstern, og brun dette. Tilsæt herefter vand, så kødet dækkes. Lad koge op, og lad herefter simre ½ time. Tilsæt tomatpure/flåede tomater, samt safran. Smag til med salt og peber. Tilsæt bamieh ca. et kvarter inden retten serveres - de skal ikke koges ud, men stadig bevare formen. Server med iranske ris og iransk salat. Egner sig godt med syltede grøntsager. Tips: Man kan få mange forskellige slags bamieh. I denne ret skal man ikke bruge de store friske bamieh, men de små 2-4cm, man kan få på glas/dåse. Bamieh gør alt meget slimet, hvorfor jeg plejer at skylle dem lidt inden jeg tilsætter dem retten. |
|
Opskriften er vist 3340 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne