Ghormeh Sabzi
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : TanjasMad Indsendt : |
|
|
Hak løg og hvidløg, og svits dette brunt i en mellemstor gryde.
Brun oksekødstern. Tilsæt herefter vand, så dette dækker kødet. Lad det koge op, og lad retten simre ½time. Tilsæt gurkemeje, shabelile og sabzi ghormeh. Lad simre endnu en ½time. I de tørrede limefrugter skæres der 3 krydser (x), så de kan blive bløde, og saften kan komme ud. Tilsæt limefrugterne i gryden, og lad simre ca. 20 min til limefrugterne bliver bløde. Først nu tilsættes kidneybønner. Smag til med salt og peber. Serveres med iranske ris og evt. iransk salat. Tips: Jeg er ikke selv fra Iran, men jeg synes personligt, at et af kendetegnene ved iransk mad er, at det er simpelt at lave, og smager helt fantastisk! Iransk mad tager ofte lang tid at lave, fordi det ofte har bedst af at simre i lang tid, da det meste er gryderetter. Derfor synes jeg også, at iransk mad er noget man hygger om, samtidig med, at man har tid til f.eks. at dække bord, vaske tøj og andre huslige gøremål :) |
|
Opskriften er vist 6412 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne