Lyserøde kokostoppe (ca 50 stk)
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Hak de tørrede abrikoser fint og kom dem i en gryde sammen med de frosne hindbær.
Sæt gryden i kog og lad det simre i 10 minutter. Tænd ovnen på 150 grader C. alm. ovn. Pisk æggehviderne sammen med saltet i en skål, til det er relativt stift. Afkøl abrikos/hindbær massen til stuetemperatur, hæld det op i en anden skål og pisk det sammen, så det får en mere sauceagtig konsistens. Hæld abrikos/hindbær massen op i æggehviderne og rør det sammen. Tilsæt sukker og kokosmel og rør det sammen. Form små kugler (mini-frikadelle størrelse) og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 5370 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne