Peach Pie
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og vanilje. Saml dejen med æg og vand. Rul dejen ud og fordel den i en smurt tærteform. Bag bunden ved 175 grader i 20 min. Fyld: Skær fersknerne i både. Kom dem i en gryde, tilsæt vand og kog ved svag varme i 3-4 min. Tilsæt honninggen. Fordel fersknerne på den bagte bund. Jævn saften med maizena udrørt i lidt koldt vand. Hæld saften over tærten. Server creme fraiche eller rørt vaniljeis til tærten. Tips: Lav evt. tærten med en færdigkøbt tærtedej. |
|
Opskriften er vist 14696 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne