Kransekagemasse

Kransekagemasse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Kransekagemasse, billede 4 Kransekagemasse, billede 1 Kransekagemasse, billede 2 Kransekagemasse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Rullebar:
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
600 gram Ren rå marcipan
   
  Sprøjtebar:
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
Opskrift:
Sukker og æggehvide røres sammen og stilles til side ca. 1 time, dette gøres for at opløse sukkeret så at kransekagestykkerne ikke knaser. Alternativt kan der bruges flormelis i stedet for sukker.

Sukkermassen æltes grundigt med marcipanen til en ensartet masse.

Nu er kransekagemassen klar til at rulle til pølser til f.eks. kransekagestykker eller eller pølsen kan formes til ringe som til kransekagetop.


Sprøjtebar kransekagemasse:
Ønsker du en sprøjtebar kransekagemasse som til f.eks. kransekagekonfekt tilsættes 2 gange mængde af æggehvide til sukkeret.

Når massen skal sprøjtes er det nemmest hvis den ikke er for kold.





karakterer:
Opskriften er vist 10179 gange,
og udskrevet 54 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17367 (4135 kcal)
KJ pr. Portion 17367 (4135 kcal)
Vægt ialt 1048 gram
Vægt pr. Portion 1048 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1656 KJ (394 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 15.2 gram
Kulhydrat 57.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu