Kransekagemasse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukker og æggehvide røres sammen og stilles til side ca. 1 time, dette gøres for at opløse sukkeret så at kransekagestykkerne ikke knaser. Alternativt kan der bruges flormelis i stedet for sukker.
Sukkermassen æltes grundigt med marcipanen til en ensartet masse. Nu er kransekagemassen klar til at rulle til pølser til f.eks. kransekagestykker eller eller pølsen kan formes til ringe som til kransekagetop. Sprøjtebar kransekagemasse: Ønsker du en sprøjtebar kransekagemasse som til f.eks. kransekagekonfekt tilsættes 2 gange mængde af æggehvide til sukkeret. Når massen skal sprøjtes er det nemmest hvis den ikke er for kold. |
|
Opskriften er vist 10179 gange,
og udskrevet 54 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne