Præstø Pandekagen
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Margrethe Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vand kom herefter æg olie kardemomme kanel vanille og sukker i
derefter kommes melet i og der røres til dejen er lind og tynd kom vand el olie i indtil dejen har den rette konsistens Tips: fedtfattig og luftig |
|
Opskriften er vist 3616 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne