Muffins med Rittersport
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : boogi Indsendt : |
|
|
Rør smørret blødt med sukker og pisk æggene i et ad gangen.
Rør kokosmel og hvedemel i dejen. Hak chokoladen groft og vend den i dejen. Fordel dejen i 12 muffinsforme (De skal fyldes lidt mere end halvt, da de ikke hæver ret meget). Bages ved 180 grader i 12-15 min. og lad dem køle lidt før de evt. dekoreres. Tips: De holder sig lækre i lang tid, kan sagtens bages dagen før, eller fryses ned. |
|
Opskriften er vist 8084 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kari - 2012-08-25 16:43:40 jeg syntes det er MEGET svært at få alt den dej i 12 forme................ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne