Smørrebrød med laks og asparges
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Franskbrødet smørres, og der lægges et par blade salat herpå.
Læg lakseskiverne ovenpå og til sidst de kogte og afdryppes asparges. Aspargessnitter kan bruges med de lange asparges er pænere.
Pynt med fintklippet dild og en strimmel tomat. |
|
Opskriften er vist 6426 gange,
og udskrevet 18 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne