Kæmpe Oksekødshorn
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
|
|
Kødet svitses i margarinen, til det skifter farve. Løg skæres i tern og svitses med, soja og tomatpure tilsættes. Mel og vand rystes sammen og røres i. Lad det småsmire i ca. 10 min. og smag det til med salt og peber. Derefter køles det ned.
Dejen røres sammen og rulles ud i en aflang pølse. Fyldet lægges på dejen, osten lægges over fyldet. Dejens kanter lægges over midten og vendes om, så åbningen ligger ned mod pladen. Derefter formes det som et horn på pladen. Evt. pensles med æg. Bages i 1 time ved 175 grader. Tips: Salat serveres til |
|
Opskriften er vist 4523 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne