Chocolate Mudpie
Fryseegnet : ikke fryse-egnet Indsendt af : Sonja Indsendt : Red : |
|
|
Smør springformen.
Sigt mel, kakao og natron i en skål og hæld sukkeret i. Smelt 125 g. chokolade med 125 g. smør. Tilsæt det kolde vand til chokolademassen og pisk det til en masse. Vend chokolademassen i melblandingen. Pisk mælk, olie og æg sammen i en skål. Hæld blandingen i dejen og pisk til det er ensartet. Hæld dejen i formen og bag kagen på nederste rille i 45-50 minutter ved 160 grader. Lad kagen køle, før den tages ud af formen. Smelt resten af smørret og chokoladen sammen. Tilføj flormelis for ekstra konsistens. Fordel massen over kagen. Tips: Spis med is eller sorbet som dessertkage. Egnes ikke som kage til kaffen. |
|
Opskriften er vist 3448 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne