Rikkes boller med soya yoghurt og gulerødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : kan godt fryses som i rå dej, så skal de bare hæve i 24 timer i køleskabet Indsendt af : RikkeM Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken til håndvarm og opløs gæren heri
Derefter tilsæt æg, soya og olie Resten af ingredienserne blandes i og æltes godt igennem Hvis man bruger speltmel, bliver dejen klistret og det må den gerne være. Lad dejen hæve i 30 min. Tænd ovnen 180 grader (varmluft) Formes til ca. 12 stk boller, efterhæves i 10 min. Pensl med æg el. mælk og bages ca 12-15 min (afhængig af varmluftovnen og til de bliver gyldenbrune) |
|
Opskriften er vist 4410 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne