Rabarber afkog Kage
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : UKENDT Indsendt af : Bubber_dk Indsendt : Red : |
|
|
Smid det hele -(bagepulver og æg) i en røremaskine og rør godt igennem til den drænede rabarber afkog er afkølet.
Tilsæt derefter bagepulver og æg og rør godt igennem. bages i en 190 grader varm ovn i ca.60min. og overfladen er bliver gylden brun. Tips: Af ca 1,1 Kg rabarber blev der ca 500g drænet afkog. (og en masse grød). |
|
Opskriften er vist 4749 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Claus - 2014-01-11 18:26:31 Smid det hele -(bagepulver & æg) Smid det hele pånær bagepulver og æg. Bubber_dk - 2012-06-27 18:22:17 Jeg havede nok kommet bagepulvern i en forvarm dej for den blev lidt tung og det tog ekstra tid at få den gylden. Men smagen var virkelig god. Vi havde kagen med i Sagnlandet Lejre og her bragte den virkelig lykke og den mættede godt. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne