Henriette kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : vides ikk Indsendt af : j.l.mortensen Indsendt : Red : |
|
|
start med toppingen.
rest de smuttede mandler gyldne hæld dem over i en skål og hæld citronsaften over hold den i bevægelse til de holder op med a ryge. kom sukkeret på en pande og lav en mørk gylden karamel, hæld citron mandel blandingen i karamellen og lad det sætte sig. lad blandingen køle af til stuetemperatur. dejen hæld sukker og kakao op i en skål og tilsæt alle 6 æg pisk det til en glat masse kom så citronen og whiskyen i dejen. smør en 24 cm springform med smørret (drys evt. med lidt sukker i bunden) kom resten af smørret i dejen, fin hak chokoladen og rør det hele godt sammen. bages i forvarmet oven ved 200C. varmluft midt i ovnen i 25-30 min lad kagen køle af til den er hånd lun. mens kagen køler hakkes toppingen til stykker på ca 5mm massen må ikke klistre sammen når den er kakket (tip kom toppingen i en bøtte med låg og ryst den godt igennem) glasur Flormelis sigtes og røres med kogende vand. kom glasuren på kagen og fordel toppingen i et jævnt lag. Tips: serveres evt. med rørt vaniljeis til. |
|
Opskriften er vist 4354 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne