Æg og tomat smørrebrød
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør rugbrødet og del det i to. Læg skyllet hovedsalat.
Æggene deles/skives, hele ægget kan bruges men smørrebrødet bliver pænest hvis der kun bruges skiver med blomme. Æggene fordeles på salatbladet. Top med mayonnaise og læg tynde skiver tomat på. Pynt med friskklippet karse. Tips: Kan også bruge remoulade i stedet for mayonnaise. |
|
Opskriften er vist 2116 gange,
og udskrevet 9 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne