Æg og tomat smørrebrød

Æg og tomat smørrebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

FrokostRet : Frokost - Smørrebrød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Æg og tomat smørrebrød, billede 4 Æg og tomat smørrebrød, billede 1 Æg og tomat smørrebrød, billede 2 Æg og tomat smørrebrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 skiveRugbrød
 smør
 hoved salat
3 æg
 Mayonnaise
1 Tomat
 
 Pynt:
 Karse
 
Opskrift:
Smør rugbrødet og del det i to. Læg skyllet hovedsalat.

Æggene deles/skives, hele ægget kan bruges men smørrebrødet bliver pænest hvis der kun bruges skiver med blomme. Æggene fordeles på salatbladet.

Top med mayonnaise og læg tynde skiver tomat på.

Pynt med friskklippet karse.

Tips:

Kan også bruge remoulade i stedet for mayonnaise.





karakterer:
Opskriften er vist 2231 gange,
og udskrevet 9 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu