Rugbrød med hytteost
Hovedingrediens : Oste - Hytteost Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : bella Indsendt : Red : |
|
|
rør gæren ud i vandet. tilsæt salt, honning og hytteost og rør godt. tilsæt melet og ælt dejen i lang tid så den bliver smidig og glat. rul den til en pølse og lig den op i en bageform smurt med olie ( f.eks. hørfrø olie, men kan sagtens bære andre)
lad dejen hæve indtil den er ca en cm over kanten. prik mange huller i dejen med en kød nål, og pensl med olie. bages i ca en time ved 180 grader varmeluft. Tips: det er ikke så usundt et brød fordi der er mange kerner i og hytteost, hvilket giver meget protein, så det er altså ikke kun en kulhydrat bombe. og så smager det super godt friskbagt:) god fornøjelse |
|
Opskriften er vist 7760 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne