Frugtsalat med græsk yoghurt og müslicrunch

Frugtsalat med græsk yoghurt og müslicrunch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Den madglade

Indsendt :      Red :
Frugtsalat med græsk yoghurt og müslicrunch, billede 4 Frugtsalat med græsk yoghurt og müslicrunch, billede 1 Frugtsalat med græsk yoghurt og müslicrunch, billede 2 Frugtsalat med græsk yoghurt og müslicrunch, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 æble
1 appelsin
100 g.blåbær, frost
 
 Vanilje yoghurt:
2 dl.græsk yoghurt
2 tsk.vaniljesukker
 
 Müslicrunch:
75 g.grovvalsede havregryn
40 g.grofthakkede mandler
1 spsk.kanel, stødt
50 g.grofthakkede abrikoser, tørrede
1 tsk.nøddeolie
2 spsk.flydende honning
 
Opskrift:
Skær frugten i mundrette stykker, og fordel den i 4 glas (kan gøres aftenen før).

Rør yoghurten med vaniljesukker, og stil den på køl, til den skal over frugten.

Kog honning og havregryn sammen i en gryde, tilsæt olie og mandler, og lad det nå et svagt karamelliseringspunkt.

Når det er let ristet, slukkes der for blusset, og kanel og abrikoser vendes i.

Hæld massen ud på en bagepapirbeklædt plade, og tør den i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter.

Anret frugtsalaten med et par skefulde yoghurt, og top med crunchblandingen.

Tips:

Er der crunch i overskud, kan du opbevare det i et glas med tætsluttende låg.





karakterer:
Opskriften er vist 5748 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu