Klassisk rabarbergrød
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : Anne Indsendt : Red : |
|
|
Rabarber renses og skæres i ½ cm tykke skiver.
Puttes i en gryde med 3/4 del af sukkeret og vaniljen og kommes i kog ved jævn varme. Når det koger, skrues der ned på lav varme og grøden simrer i en halv time, til rabarberne er kogt ud. Husk at røre jævnligt, så grøden ikke brænder fast. Smag til og tilsæt evt. resten af sukkeret. Tips: Hvis du ikke har ren vanilje, kan du koge en halv vaniljestang med eller udskifte noget af sukkeret med vaniljesukker eller helt udelade det. |
|
Opskriften er vist 79508 gange,
og udskrevet 627 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (46 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-10-21 10:42:00 Den er rigtig go, men der skal også vanille i syntes jeg. Vivi - 2016-05-22 11:43:23 Der er rigeligt vand i rabarberne :-) Bassen - 2016-02-28 08:46:17 Opskriften virker ufærdig Britta - 2015-07-02 21:43:58 Hvordan lave men en rabarbergøre Kim - 2015-05-31 20:18:06 Hvor meget vand ? anonym - 2015-05-21 16:29:28 Skal der ikke vand i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne