Klassisk rabarbergrød

Klassisk rabarbergrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rabarber
100 g.rørsukker
0.5 tsk.ren vanille
 
Opskrift:
Rabarber renses og skæres i ½ cm tykke skiver.

Puttes i en gryde med 3/4 del af sukkeret og vaniljen og kommes i kog ved jævn varme. Når det koger, skrues der ned på lav varme og grøden simrer i en halv time, til rabarberne er kogt ud. Husk at røre jævnligt, så grøden ikke brænder fast. Smag til og tilsæt evt. resten af sukkeret.

Tips:

Hvis du ikke har ren vanilje, kan du koge en halv vaniljestang med eller udskifte noget af sukkeret med vaniljesukker eller helt udelade det.





karakterer:
Opskriften er vist 79492 gange,
og udskrevet 627 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-21 10:42:00
Den er rigtig go, men der skal også vanille i syntes jeg.

  -   2016-05-22 11:43:23
Der er rigeligt vand i rabarberne :-)

  -   2016-02-28 08:46:17
Opskriften virker ufærdig

  -   2015-07-02 21:43:58
Hvordan lave men en rabarbergøre

  -   2015-05-31 20:18:06
Hvor meget vand ?

  -   2015-05-21 16:29:28
Skal der ikke vand i?