Smørrebrød æg og rejer

Smørrebrød æg og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

FrokostRet : Frokost - Smørrebrød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Smørrebrød æg og rejer, billede 4 Smørrebrød æg og rejer, billede 1 Smørrebrød æg og rejer, billede 2 Smørrebrød æg og rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 skiveRugbrød
 smør
 hoved salat
3 æg
50 g.rejer
 
 Pynt:
 Mayonnaise
 Karse
 stenbiderrogn, sort
 tomat
 
Opskrift:
Smør rugbrødet og del det i to. Læg skyllet hovedsalat.

Æggene deles/skives, hele ægget kan bruges men smørrebrødet bliver pænest hvis der kun bruges skiver med blomme. Æggene fordeles på salaten.

Top med mayonnaise og læg de afdryppede rejer pænt herpå.

Pynt med karse, stenbiderrogn og en lille strimmel tomat.





karakterer:
Opskriften er vist 2863 gange,
og udskrevet 19 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu