Quesadillas vegetar
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Madelskeren Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tilberedningstid: 25 min.
Varm en stegepande op. Læg en tortilla på et skærebræt. Bland bønner med chulisauce og fordel 1/4 af blandingen på tortillaen. Drys 1/4 ost, løg, champignoner, peberfrugt, chili og koriander over. Dæk med endnu en tortilla. Læg den på panden og rist ved middelvarme i 2 min. Vend forsigtigt quesadillaen ved hjælp af to paletknive og rist den 1 min. på den anden side. Tilbered de øvrige quesadillaer på samme måde og servér dem varme, skåret i trekanter. Tips: Quesadillas er en mexicansk version af grillet smørrebrød, hvor brøder er udskiftet med bløde hvede tortillas. Disse vegetariske quesadillaer med bønner, chilisauce og ost er nemt og hurtigt, men nærende måltid. |
|
Opskriften er vist 15658 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jais Valdemar Nygaard - 2018-11-15 08:22:03 kære per jeg tror du har misforstået noget Smager godt! - 2013-06-11 19:01:14 Det er en lækker opskrift og dejlig hurtig at lave! Per - 2012-08-14 08:30:45 Det sværreste er faktisk at vende dem uden at fyldet falder ud, det kræver vist øvelse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne