Cæsarsalat med kylling

Cæsarsalat med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Madelskeren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.kyllingefilet skåret i strimler
3 spsk.yoghurt naturel max. 0.5%
2 tsk.sennep
25 g.hvidt brød uden skorpe i tern
1 romaine salathoved i grove strimler
25 g.reven parmesan
2 fedknust hvidløg
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Tilberedningstid: 25 min

Tæn ovnen på 175 grader. Læg brødternene på en bageplade og rist dem i ovnen i nogle minutter, indtil de er sprøde og gyldne.

I mellemtiden varmes en stegepande op. Drys kyllingestrimlerne med salt og peber og steg dem i 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte.

Rør yoghurt med sennep og knust hvidløg til en dressing og smag til med salt og peber.

Vend de grove salatstrimler i dressingen, vend derefter kyllingestrimlerne i og drys med brødcroutoner og reven parmesan.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Cæsar salat

karakterer:
Opskriften er vist 18743 gange,
og udskrevet 341 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-31 16:59:41
Super lækkert, smager fantastisk, og dressingen er uden æg, det er bare super