Cæsarsalat med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Madelskeren Indsendt : Red : |
|
|
Tilberedningstid: 25 min
Tæn ovnen på 175 grader. Læg brødternene på en bageplade og rist dem i ovnen i nogle minutter, indtil de er sprøde og gyldne. I mellemtiden varmes en stegepande op. Drys kyllingestrimlerne med salt og peber og steg dem i 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte. Rør yoghurt med sennep og knust hvidløg til en dressing og smag til med salt og peber. Vend de grove salatstrimler i dressingen, vend derefter kyllingestrimlerne i og drys med brødcroutoner og reven parmesan. |
|
Opskriften er vist 18743 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-31 16:59:41 Super lækkert, smager fantastisk, og dressingen er uden æg, det er bare super |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne