Leverpostej med ansjoser
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Ja Indsendt : Red : |
|
|
Hak lever, spæk, ansjoser og løg gennem kødmaskinen en eller to gange, afhængig af hvor grov leverpostejen skal være.
Derefter blandes lever og spæk, rør grundigt så man har en meget jævn og opblandet masse. Løget hakkes meget fint så det nærmest er puré og blandes i levermassen sammen med æggeblommer, salt, peber, allehånde og timian. Smag evt. til så det passer til dit behold. Smelt smørret i en gryde, tilsæt hvedemelet og rør til det har suget smørret. Tilsæt fløde lidt ad gangen mens der piskes og kog opbagningen godt igennem. Sæt den til afkøling og rør den derefter i levermassen. Æggehviderne piskes og vendes i. BAGETIDEN Bagetiden afhænger af formens materiale og størrelse. I aluform 4,5 dl. er bagetiden ca. 50 – 60 minutter. Bruges et stort ovnfast fad er bagetiden ca. 1½ time. Leverpostejen bages i ovnen i vandbad ved 180 grader uden låg på nederste ovnrille. Tips: Postejen kan også fryses inden den bages, tages så op af fryseren og bages enten frossen eller optøet. |
|
Opskriften er vist 30547 gange,
og udskrevet 603 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne