Wok med Kylling/suppe
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Fryseegnet : Nej Indsendt af : Trine Indsendt : Red : |
|
|
Skær kylling i små stykker, skær løget i terninger, pres hvidløget og svits det hele sammen på panden/wokgryde (put noget salt og peber i her for at give kyllingen lidt smag også). Hæld bambus skud og babymajs i. Skær forårsløg og chili ud og put dem i, hæld bouillon vandet i, og lad det simre i 5 minutter.
Derefter tilsætter du citronsaften og nudlerne, og lader det stå indtil nudlerne er færdige. Det står enten på pakken, eller også m du holde øje og smage dig frem. Men pas på, for lige pludselig er de færdige, og det smager ikke godt hvis de er helt bløde og overkogte. så putter lidt ekstra salt og peber i når du smager til. Put gerne paprika, eller noget lignede, i da det også er med til at give en god smag :-) |
|
Opskriften er vist 7024 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Opretteren - 2012-06-19 17:01:55 Soyaen puttes i, når bambusskud og babymajs hældes i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne